Websites

Een website is je online visitekaartje

Online gevonden worden met direct een duidelijk beeld van je bedrijf

Een gloednieuwe website

Website

online visitekaartje

Een website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf; de eerste indruk die je achterlaat bij potentiële klanten.

PS Digital Marketing biedt een volledige ontzorging van jouw website, waarbij ik zorg dat deze altijd zo goed mogelijk blijft draaien en up-to-date blijft.

up-to-date blijven

Up-to-date blijven is essentieel in de snel veranderende digitale wereld. Ik begrijp dat als geen ander. Samen zorgen we ervoor dat jouw website constant de nieuwste en juiste informatie bevat. Ik sta klaar bij het implementeren van de nieuwste technologieën en trends, maar ook het up-to-date houden van informatie over je bedrijf.

Maar dat is niet alles. Ik geloof ook in kennisoverdracht! Daarom bied ik ook de mogelijkheid om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ik leer je graag hoe je tekst, afbeeldingen en andere elementen op de website kunt aanpassen.

Altijd up-to-date blijven

Onderhoud

Zorgeloos online

Ik streef ernaar dat je zorgeloos online kunt opereren en sta garant voor een vlekkeloze werking van jouw website, zodat je je volledig kunt concentreren op werkzaamheden

Je hoeft je geen zorgen te maken over technische aspecten of onderhoud. Ik houd alles draaiende, zodat jouw online aanwezigheid altijd optimaal presteert. Ook houdt ik rekening met regelgevingen zoals het gebruik van cookies. Of het nu gaat om updates, beveiliging of back-up: Ik zorg ervoor dat je daar allemaal geen omkijken naar hebt.

Een onderhoudsabonnement van PS Digital Marketing

Eigen domeinnaam

Hosting

Alles veilig opgeslagen

Of het nu gaat om je domein met DNS verwijzingen of alle website bestanden: PS Digital Marketing verzorgt volledige hosting voor alles wat ervoor zorgt dat jij online vindbaar bent.

Beveiliging

Alles veilig opgeslagen

Snelheid

Snelle verbinding en toegang

Stabiliteit

Alles wordt geregeld en alles draait zonder zorgen

Hoger in Google

SEO Optimalisatie

SEO

Snel gevonden worden

Ik ga aan de slag voor de beste SEO op je website. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Kort gezegd is dit ‘zorgen dat je prestaties op zoekmachines zoals Google worden geoptimaliseerd. Dit doen we met de juiste ‘keywords’ die bij jouw bedrijf horen en juist geschreven teksten en blogs die aspecten van jouw bedrijf representeren. Daarnaast monitoren we dit en proberen we dit steeds verder uit te bouwen. Door snel gevonden te worden op het internet blijven we de concurrentie voor!

Ik meet de analytische gegevens van jouw website en trek daar conclusies en plannen uit zodat we nóg beter kunnen opereren in de zoekmachines.

Alles te weten komen

Heb je nog vragen?

Jazeker. Dit hebben we al een aantal keer gedaan voor klanten. Neem contact op voor alle informatie hierover.

Jazeker. Dit kan ik voor jou verzorgen! Met bijvoorbeeld Instagram of Facebook feeds op de site, wordt deze een stuk interactiever.

Dat kan. Ik kan maandelijkse analytics over bijvoorbeeld blogberichten, paginaweergaven of clicks verzorgen.

Jazeker. Ik kan voor jou een complete SEO optimalisatie verzorgen. We gaan samen aan de slag met teksten en keywords die bij jou bedrijf passen, zodat je als een van de eerste wordt gevonden op Google.

Jazeker kan dat! Ik geef je ook graag uitleg over hoe je die aanpassingen aan je eigen site doet!

Nee hoor! Dat regel ik voor je. Bij het complete onderhoudspakket zorg ik voor je updates, backup en veiligheid.

Als je je website laat maken door PS Digital Marketing is deze zeker weten veilig! Met het onderhoudpakket zorg ik voor SSL (beveiliging) en update ik de site regelmatig zodat deze altijd de nieuwste veiligheidsfeatures heeft.

Bij PS Digital Marketing staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Ik kom graag langs om een indruk te krijgen van je bedrijf en van jou als persoon. Zo kan ik de website jouw bedrijf optimaal laten representeren.

diensten

Wat kan ik voor je doen?

Webshop

Creatie, beheer en onderhoud van webshops.

Social media marketing

Het creeëren van content en beheren van social media kanalen die passen bij jouw bedrijf.

Design

Het ontwerpen van documenten, presentaties, foto's, video's en andere benodigdheden.

Overtuigd en klaar voor een praatje?

Ik maak graag kennis met je!

Contact
small_c_popup

Laten we kennismaken!

Stuur via dit formulier direct een bericht.