Webshops

Makkelijk en snel verkopen op internet

De sleutel tot online succes

de kracht van een professionele webshop

Webshop

E-commerce

Een professionele webshop is de hoeksteen van succesvolle online verkoop.

Een toegankelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp is cruciaal voor het aantrekken en behouden van klanten. Ik zorg ervoor dat jouw webshop moeiteloos navigeerbaar is, waardoor klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

conversiegericht

Een succesvolle webshop is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bevat ook doelgerichte functionaliteiten die de conversie stimuleren. Met geavanceerde technologieën en strategieën optimaliseer ik het koopproces, van het winkelwagentje tot de check-out.

Eigen domeinnaam

Hosting

Alles veilig opgeslagen

Of het nu gaat om je domein met DNS verwijzingen of al je webshop bestanden: PS Digital Marketing verzorgt volledige hosting voor alles wat ervoor zorgt dat jij online vindbaar bent.

Beveiliging

Alles veilig opgeslagen

Snelheid

Snelle verbinding en toegang

Stabiliteit

Alles wordt geregeld en alles draait zonder zorgen

Altijd up-to-date blijven

Onderhoud

Zorgeloos online

Ik streef ernaar dat je zorgeloos online kunt opereren en sta garant voor een vlekkeloze werking van jouw website, zodat je je volledig kunt concentreren op werkzaamheden

Je hoeft je geen zorgen te maken over technische aspecten of onderhoud. Ik houd alles draaiende, zodat jouw online aanwezigheid altijd optimaal presteert. Ook houdt ik rekening met regelgevingen zoals het gebruik van cookies. Of het nu gaat om updates, beveiliging of back-up: Ik zorg ervoor dat je daar allemaal geen omkijken naar hebt.

Een onderhoudsabonnement van PS Digital Marketing

Hoger in Google

SEO Optimalisatie

SEO

Snel gevonden worden

Ik ga aan de slag voor de beste SEO op je website. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Kort gezegd is dit ‘zorgen dat je prestaties op zoekmachines zoals Google worden geoptimaliseerd. Dit doen we met de juiste ‘keywords’ die bij jouw bedrijf horen en juist geschreven teksten en blogs die aspecten van jouw bedrijf representeren. Daarnaast monitoren we dit en proberen we dit steeds verder uit te bouwen. Door snel gevonden te worden op het internet blijven we de concurrentie voor!

Ik meet de analytische gegevens van jouw website en trek daar conclusies en plannen uit zodat we nóg beter kunnen opereren in de zoekmachines.

Alles te weten komen

Heb je nog vragen?

Jazeker. Dit hebben we al een aantal keer gedaan voor klanten. Neem contact op voor alle informatie hierover.

Jazeker. Dit kan ik voor jou verzorgen! Met bijvoorbeeld Instagram of Facebook feeds op de site, wordt deze een stuk interactiever.

Dat kan. Ik kan maandelijkse analytics over bijvoorbeeld blogberichten, paginaweergaven, producten of clicks verzorgen.

Jazeker. Ik kan voor jou een complete SEO optimalisatie verzorgen. We gaan samen aan de slag met teksten en keywords die bij jou bedrijf passen, zodat je als een van de eerste wordt gevonden op Google.

Jazeker kan dat! Ik geef je ook graag uitleg over hoe je die aanpassingen aan je eigen shop doet!

Nee hoor! Dat regel ik voor je. Bij het complete onderhoudspakket zorg ik voor je updates, backup en veiligheid.

Als je je webshop laat maken door PS Digital Marketing is deze zeker weten veilig! Met het onderhoudpakket zorg ik voor SSL (beveiliging) en update ik de site regelmatig zodat deze altijd de nieuwste veiligheidsfeatures heeft.

Bij PS Digital Marketing staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Ik kom graag langs om een indruk te krijgen van je bedrijf en van jou als persoon. Zo kan ik de webshop jouw bedrijf optimaal laten representeren.

diensten

Wat kan ik voor je doen?

website

Webdesign, beheer en onderhoud.

Social media marketing

Het creeëren van content en beheren van social media kanalen die passen bij jouw bedrijf.

Design

Het ontwerpen van documenten, presentaties, foto's, video's en andere benodigdheden.

Overtuigd en klaar voor een praatje?

Ik maak graag kennis met je!

Contact
small_c_popup

Laten we kennismaken!

Stuur via dit formulier direct een bericht.