Persoonlijk Contact

Webdesign in Alphen aan den Rijn

Persoonlijk aandacht: dat is het speerpunt bij PS Digital Marketing. Persoonlijke aandacht verzekert je van een op maat gemaakte website of webshop die voldoet aan jouw specifieke behoeften en wensen, wat resulteert in een betere gebruikservaring voor jou en je bezoekers.

Koppeling

Pieter de Hoogd

Eigenaar

Laten we kennis maken

Mijn naam is Pieter de Hoogd en ik ben in 2023 begonnen met PS Digital Marketing. Met een passie voor informatica en design ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van Websites en Webshops in combinatie met het beheren van Social Media kanalen.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, besteed ik veel aandacht aan persoonlijk contact. Dit helpt mij om beter inzicht te krijgen in jouw bedrijf en daarbij ook te begrijpen hoe jij bent als mens. Dit is belangrijk omdat ik graag iedereen persoonlijk help: voor mij is niemand een nummer!

Digital Marketing

Missie & visie

Persoonlijke verbindingen, Eerlijkheid en Creativiteit.

Mijn missie is om jouw online aanwezigheid te versterken en te laten groeien. Of het nu gaat om het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website, het optimaliseren van een webshop voor maximale conversies, of het opzetten van een doeltreffende social media strategie – ik ben er om je te ondersteunen.

Bij PS Digital Marketing draait alles om jouw digitale succes. Ik koester persoonlijke verbindingen, sta voor eerlijkheid en stimuleer gezamenlijke creativiteit om jouw visie tot leven te brengen.

Wat doet PS Digital Marketing?

Diensten

websites

Webdesign, beheer en onderhoud.

Webshops

Ontwikkeling, beheer en onderhoud van webshops.

Social media marketing

Het creeëren van content en beheren van social media kanalen die passen bij jouw bedrijf.

E-Mailmarketing

Het versturen van nieuwsbrieven en informatie aan klanten via de mail.

Design

Het ontwerpen van documenten, presentaties, foto's, video's en andere benodigdheden.

Eerdere projecten

Zij gingen je voor

Handige tips en informatie

Blogs

SEO

SEO: Het Belang van goede Blogs

In de digitale arena van vandaag is een sterke online aanwezigheid en SEO van onschatbare waarde. Het hebben van een aantrekkelijke website is een goed begin, maar om echt te schitteren in de zoekresultaten van zoekmachines, is meer nodig. Dit

Lees verder »

Overtuigd en klaar voor een praatje?

Ik maak graag kennis met je!

Contact
small_c_popup

Laten we kennismaken!

Stuur via dit formulier direct een bericht.